Il tuo browser non supporta JavaScript!

I più venduti

Abyssus Abyssum Invocat. Storia di abuso e aberrazione Ebook
formato: Ebook | editore: Caosfera Edizioni | anno: 2018
Anno: 2018
Il Signor “S” è un quotato professionista di Bolzano e uno stimato padre di famiglia che nel tempo libero ha l&rs
€ 6,99
CONDOMINIO - Guida per amministratori e condomini Pdf
formato: Ebook | editore: IlSole24Ore | anno: 2017 | pagine: 96
Anno: 2017
I requisiti dell'amministratore, le modalità per la nomina, la conferma e la revoca e tutti i suoi compiti; le sanzioni per ch
€ 8,90
Odissea Pdf
formato: Ebook | editore: Marsilio | anno: 2010 | pagine: 482
Anno: 2010
«La radice dell’Odissea è un albero d’olivo», ha scritto Paul Claudel
€ 4,99
Erotic +. Nove donne per nove racconti Epub
formato: Ebook | editore: 80144 Edizioni | anno: 2014
Anno: 2014
Nove racconti per un piccolo esperimento di narrativa erotica firmata da sole donne, di un’intensità tale da scatenare i sensi
€ 4,99

Atropos

novitàEpub Atropos
Ebook
titolo Atropos
sottotitolo Shoqata hakmarrës
autore
argomenti Narrativa > Gialli, Thriller, Noir
editore Tektime
formato Ebook - Epub
pubblicazione 2018
ISBN 9788873045762
Scrivi un commento per questo prodotto
 
€ 2,99

Ebook in formato Epub leggibile su questi device:

Çfarë i lidh një seri vrasjesh të ndodhura në Bolonjë dhe në rrethinat e saj? Bëhet fjalë për një killer serial apo ndonjë tjetër? Zbulimi i tyre do të jetë detyra e inspektorit të policisë Stefano Xamanji dhe njerëzve të tij.Një grua gjendet e vdekur dhe mendohet se bëhet fjalë për një vrasje. Fillojnë hetimet, por policia duket se është në një rreth vicioz. Pas pak, i njëjti fat i pret edhe njerëzit e tjerë, dhe kështu zbulohen disa veçori të përbashkëta. Menjëherë hetuesve u vjen në mend ideja e një killeri serial, deri kur edhe autori më i mundshëm gjendet i vrarë, nga një goditje me armë zjarri. Inspektori Xamanji dhe agjenti Finoki humbasin çdo siguri, deri sa marrin një rrëfim që do ta vendosë rastin në një këndvështrim të ri. Një thriller plot me kthesa të papritura të ngjarjeve, që do ta mbajë lexuesin nën tension deri në një epilog të paparashikueshëm..PUBLISHER: TEKTIME

Altri titoli dello stesso autore

ΑΤΡΟΠΟΣ
€ 1,99
Atropos
€ 1,99